Hurrarop och tävling!

Idag fyller jag år och till och med jämt. Det känns både läskigt och roligt!

Detta vill jag så klart fira med mina underbara läsare och tänkte göra det med en tävling.

Jag lottar ut fiffiga Hair wraps från Smart Microfiber System till tre lyckliga vinnare. Handduken ser ut lite som en bred men låg påse med en knapp i ena änden och en ögla i den andra.  Hair Wrap virar du enkelt runt håret som en turban och låser med knappen. Materialet är tunt och microfibern har en överlägsen förmåga att absorbera vatten.

Du slipper alltså tunga frottehanddukar som åker på sniskan hela tiden. Den här är liten, lätt och smidig och du kan fästa den. Perfekt för att torka håret eller få undan det när du sminkar dig.

Går att tvätta i maskin i ca. 60 grader.

För att vara med i utlottningen vill jag att du svarar på frågan: Vilket är ditt bästa julklappstips? Pluspoäng om du har ett rim till! 🙂

Maila ditt svar innan den 30 nov till elinfagerberg@live.se

Lycka till!