I en annorlunda fotostudio

Tänk dig 14 vilda bebisar mellan 9-15 månader gamla. Alla tillbringar de över fem timmar tillsammans i en affär med antika möbler. Där har du min dag. 

  

Idag har min lilla dotter fotats tillsammans med ett bebisgäng för en svensk tidning. Vilken tidning och vilket sammanhang kan jag tyvärr inte avslöja förrän tidningen är ute. Men det såg ut att bli väldigt roliga bilder! 

Det var jättekul! Det var otroligt trevliga människor på plats och det var  väldigt mysig stämning. Jag skrattade en hel del! Min syster och hennes lille pojk var också med vilket gjorde det extra kul. Men både bebisar, föräldrar och fototeamet blev såklart extremt trötta. Jag är ännu helt slut! Det blev så intensivt. Direkt efteråt kändes det som om jag tränat ett pass bodypump och ett pass spinning utan paus mellan. Jag gick hem utan jacka på trots snålblåst.