I min egen skrivbubbla

Det är mycket jobb för mig just nu. Flera längre artiklar till magasin har deadline i dagarna och jag ska även skriva ihop utbildningsmaterial inför nästa makeup-kurs. Men jag njuter! Jag älskar att skriva. Särskilt idag, när jag kom in i en liten skrivbubbla. När inspirationen flödade och jag fick påminna mig själv om att äta lunch. Jag hoppas att mitt flow fortsätter under veckan.

Jag älskar mitt jobb! Jag är glad och tacksam att få arbeta så varierat med det jag älskar. Även fast det är mycket slit tycker jag att det är värt det i slutändan. I morgon bitti ska jag fika med min vän Linda. Hon är grym på att inspirera och peppa mig. Vi brukar ha frukostdate en gång i månaden ungefär. Det är så mysigt! Jag är en riktig latmask på morgonen men det är skönt att komma upp tidigt ibland.

Elin Fagerberg skönhetsblogg

 

Glöm inte våffeldagen imorgon!!