I min Holger

Det senaste tillskottet i min varmt älskade väsksamling heter Holger. Och det var på tiden att han flyttade hem till mig. Förutom att den med sin design i stram vintagstuk kompletterar resten av min samling väl, har den nämligen möjligheten att ladda min dator och telefon. Den har ett batteri i sig så att jag kan ladda telefonen på språng. Vilket behövs rätt ofta…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag har en förmåga att samla på mig en hel del smink i väskan. Nya saker som ska testas och gamla favoriter jag inte vill vara utan. Just nu gömmer sig detta i min handväska.

Från vänster:

Color drama – en av Maybellines nyheter för hösten. En läppstiftskrita med mycket pigment som ger ett matt resultat. Här i färgen Fuschia desire.

Svart kajalpenna – en penna från Viva la diva som jag har haft länge i väskan. Så pass länge att jag inte kan se vad den heter längre. Den har riktigt bra pigment!

Marvelous moxie – ny läppenna från Bare minerals i nyansen Amped. Lite för krämig för mig, men den sitter bra.

Smoky eyeliner – en ny ögonpenna från Isadora. Den har bra pigment och sudd i ena änden. Stort plus för att den sitter bra! Tanken är att du ska kunna sudda ut den för att få en sotad effekt och det funkar finfint. Här i färgen Dark grey.

Redness solution – ett kompaktpuder från Clinique med gul ton. Den har en förmåga att matta ner huden och tona bort röda pigment. Den här har hängt med ett tag.

Pot rouge – krämrouge för kinder och läppar från Bobbi Brown. Den ger ett väldigt naturligt och snyggt resultat! Här i färgen Powder pink.

Avocado hand therapy – handkräm från Crabtree & Evelyn. Mjukgör och doftar milt och gott. Gör sitt jobb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cover all mix – concealer i tre olika nyanser från Make up store. Jag borde ha en i handväskan, en i bilen, en i fickan och en i sminkväskan. Klassiker som fungerar!

Cream Colour Base – en av mina favoriter all time från Mac Cosmetics. Det här är en krämig produkt i färgen Hush som ger en varm lätt persikotonad färg med skimmer i. Jag använder den som highlighter och ser genast betydligt piggare ut. Love, love!

Color show – en av Maybellines nya ögonskuggor med silkig och fin konsistens. Jag har med mig nyansen Lustrous beige i handväskan. Den ger en fin metalliceffekt.

Vernis a levres – en favorit från Yves Saint Laurent. Den ger glans, mycket färg och sitter riktigt bra. Här i nr. 33.

Chateau de vine – nya läppstift från Purminerals. Det är ett krämigt läppstift med mjuk vaniljdoft som känns återfuktande. Jag gillar!

Lipglass – ett läppglans från Mac Cosmetics nya kollektion med Brooke Shields. Jag har färgen Artful i handväskan. Det är en mjuk, lite dovare korallfärgad ton som alltid funkar. Glanset är krämigt, ger mycket färg och doftar väldigt gott.

BB lips beauty balm – läppglans från No7 i färgen Blink pink. Det känns mjukt och krämigt och kan nästan ersätta ett cerat.

Phu! Det var många produkter i en liten väska. Vad har du i din?