I mitt hår

Hårprodukter är fantastiskt roligt att testa tycker jag! Jag har ett rätt krävande hår och långt ifrån alla produkter funkar. Mitt hår är långt, blekt och fuktfattigt.

Just nu testar jag produkterna du ser på bilden nedan och än så länge är de på väg att bli nya favoriter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiehl´s nya hårvårdsserie Damage repairing har snabbt blivit en favorit hos mig. Jag använder både schampot och balsamet. De innehåller bland annat moringaolja och hyaluronsyra. Serien är till för dig med torrt och skadat hår och passar mig perfekt!

Inshape är ett hårvårdsmärke jag inte har hört talats om tidigare. Det är ett svenskt företag som har fyra olika hårvårdsserier. Jag har testat Colour treatment mask från serien Inrepair som ska vara närande med bland annat arganolja. Nu har jag bara hunnit testa masken två gånger ännu. Men än så länge är jag väldigt nöjd!

Davines Replumping hair filler superactive är ingen ny produkt. Den lanserades redan i vintras. Det är en flytande lotion med hyaluronsyra som hjälper till att göra håret fylligare. Och jag gillar den. Håret känns både fylligare och mer återfuktat. Men det kan vara så att det är nya spännande produkter på gång från Davines. Men jag har inget sagt.. sssshh..

Kérastase har sedan tidigare serien Elixir ultime som jag brukar köpa i perioder. Nu har serien utökats med ett serum i fast form. Serum solide ser ut som ett vax men känns som en lätt olja. Den är till för att använda som finish på torrt hår. Mitt hår blir mjukt, glansigt och mindre frissigt. Jag kommer stoppa ner den här lilla burken i necessären. Den är ett perfekt alternativ till serum och håroljor i flaska som gärna läcker.