Ian gästbloggar: Utsökt från Heinz

Det senaste tillskottet till Heinz ketchupkollektion är en ketchup, där Heinz bytt ut vinägern till balsamvinäger. Som vanligt med Heinz ketchup, och i synnerhet deras speciallketchupar, så smakar den väldigt gott. Det är en ketchup som får en helt ny dimenson på grund av balsamvinägern.  Sötman från råsockret, och i kokmbination med syran och fruktigheten från vinägern, framhäver tomatsmaken på ett fantastiskt sätt, samtidigt som ketchupen får en fylligare smak.

Den funkar perfekt till en av mina favoriträtter, som jag alltid lagar till när jag kommer hem från en festkväll. Den är perfekt för att motverka bakfyllan!

Ni kokar upp vatten, väljer valfri pasta, själv föredrar jag spaggheti. När vattnet kokat upp slänger ni ner pastan, kokar den al dente, häller av vattnet, sköljer pastan snabbt i kallt vatten. Ner med den i kastrullen igen, på plattan igen, ner med en rejäl klick smör, ta till ni skäms ;). Blanda ner Heinz ketchup, salta och peppra efter egen smak, ju mer salt desto bättre för att återställa natrium och kalium balansen i kroppen 🙂 Servera med ett rejält glas vatten!

Mycket nöje!