Ian gästbloggar: Utsökt från Heinz

Texten kan innehålla annonslänkar, vilket innebär att jag får provision om du köper något via dem. Texterna, eller mina åsikter, påverkas inte av länkarna.

Det senaste tillskottet till Heinz ketchupkollektion är en ketchup, där Heinz bytt ut vinägern till balsamvinäger. Som vanligt med Heinz ketchup, och i synnerhet deras speciallketchupar, så smakar den väldigt gott. Det är en ketchup som får en helt ny dimenson på grund av balsamvinägern.  Sötman från råsockret, och i kokmbination med syran och fruktigheten från vinägern, framhäver tomatsmaken på ett fantastiskt sätt, samtidigt som ketchupen får en fylligare smak.

Den funkar perfekt till en av mina favoriträtter, som jag alltid lagar till när jag kommer hem från en festkväll. Den är perfekt för att motverka bakfyllan!

Ni kokar upp vatten, väljer valfri pasta, själv föredrar jag spaggheti. När vattnet kokat upp slänger ni ner pastan, kokar den al dente, häller av vattnet, sköljer pastan snabbt i kallt vatten. Ner med den i kastrullen igen, på plattan igen, ner med en rejäl klick smör, ta till ni skäms ;). Blanda ner Heinz ketchup, salta och peppra efter egen smak, ju mer salt desto bättre för att återställa natrium och kalium balansen i kroppen 🙂 Servera med ett rejält glas vatten!

Mycket nöje!

Du kanske också gillar ...

Kommentarer

0 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Om författaren

Elin Fagerberg

Jag är auktoriserad hudterapeut, spaterapeut och makeupartist med över 20 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. För mig är skönhet inte bara ett yrke – det är en passion som fortsätter att inspirera mig varje dag. Välkommen till min värld! 

Sök