Ian gästbloggar: Waterclouds The Dude

Waterclouds har lanserat en hårserie för män. Den går under namnet “The Dude”. Serien består av ett Detoxshampoo, ett kombinerat hår- och kroppsshampoo och stylingprodukterna Styling Hairgel samt Matt Cream Paste.

Min egen favorit är stylingpastan. Den ger en lagom stadga och håret får en matt look. Den faller mig verkligen i smaken. Stylinggelen ger en riktigt krispig känsla och håller verkligen håret på plats. Den ger även håret en blöt look. Det riktigt knastrar om håret när man tar på det. För alla som gillar den blöta och krispiga looken passar gelen perfekt.

När det gäller shampoona så föredrar jag Detoxshampoot framför det kombinerade shampoot. Det senare fungerar för håret, men jag tycker inte det ger någon vidare renhetskänsla för kroppen. Detoxshampoot rensar ut stylingprodukter ur håret på et bra sätt och jag upplever att håret känns fräscht efteråt.

Plus för stilrena och snygga förpackningar!

Elin Fagerberg

 

Mycket nöje!

Ian