Inför vinterbröllopet

Janie Bryant är både kostymdesigner för Mad Men ( jag älskar kläderna!) samt style advisor för Maidenform. Eftersom hon själv är nygift så bjuder hon på sina bästa tips inför bröllop.

1.      Välj klänning baserat på vem du är! Jag valde en romantisk, axelbandslös klänning med tajt överdel och vid kjol från höfterna och nedåt i silke och chiffong som påminner mig om den perfekta sommardagen.

2.      Välj rätt underkläder. Min klänning är axelbandslös så jag valde MaidenformsOne Fabulous Fit axelbandslösa BH och lårformande trosor. När du provar din klänning, se till att ta med dig underkläderna och dina skor. Det kommer hjälpa din skräddare att få klänningen att sitta perfekt!

3.      Glöm inte bröllopsnatten! Efter ceremonin kan du smita iväg ett ögonblick för att byta till sexiga spetsunderkläder. Han kommer aldrig att få reda på det!

4.      Planera skämma-bort stunder i förväg. Klipp och färga ditt hår två veckor före. En vecka före bröllopet kan du njuta av en ansiktsbehandling för att slappna av och känna dig vacker.

5.      Ha ett nöd-kit till hands. Ta med ett litet kit fyllt med nödvändigheter som läppglans och din favoritparfym som du kan bättra på mellan ceremonin och firandet.