Inte utan min foundation?

Igår intervjuade jag en av världens främsta makeupartister. Men mer om det kommer i en tidning nära dig.

Han kom med mängder av matnyttig information och var otroligt trevlig. Jag är ju själv makeupartist men kände att jag lärde mig väldigt mycket. Han gav mig stränga råd att inte använda foundation för att han gillade min hud utan. Han tyckte helt enkelt inte att jag behövde någon.

För mig som använder foundation praktiskt taget dagligen, förutom om jag ligger på stranden eller tränar är det ganska läskigt utan. Jag skulle aldrig göra det på vintern. Foundation kan ju verkligen rädda en rödmosig dag och släta ut hudtonen. Men idag lydde jag hans råd och gick till jobbet utan. Jag la lite concealer under ögonen och vid näsvingarna. Kombinerade det med ytterst lite transparent puder i T-zonen, bronzingpowder, rouge och ögonmakeup. Det kändes läskigt som tusan att promenera hemifrån. Lite som att gå ut utan byxor. Naket! Men med lite peppning på Instagram kändes det betydligt bättre. Under dagen vande jag mig och nu känns det rätt bra! Det är skönt att ha så lite smink som möjligt på sommaren.

558514_10151804820487667_1741548849_nUtan foundation och utan filter.