Invigning av Lyko Concept Skin

Få har missat att Lyko har en populär webbshop. Men inte alla har varit inne i deras salonger. För en vecka sedan var jag på invigningen av deras senaste tillskott – Lyko Concept Skin, en skönhetssalong på hela 300 kvm.

Under invigningen jag gick mellan alla behandlingsrum och spanade in olika behandlingar. Jag tror att det var runt sex behandlingsrum i källaren kombinerat med en luftig lounge. En trappa upp låg en ljus och fräsch butik. Allt kändes riktigt fräscht och fint med väl genomtänkt inredning. Det enda jag grunnade lite på var om det börjar brinna och en är fast i källaren. Men det fanns säkert en nödutgång som jag inte la märke till. Nojig? Ja.

Hudscanner på Lyko
Dominika, min härliga kollega och vän, testar sin hud i en hudscanner. Hon är också hudterapeut och har en fantastisk hud.

Det fanns mängder med behandlingar med stor tonvikt på apparatur och en hel del injektioner. Men en av de behandlingar jag blev mest nyfiken på var en cellulitbehandling med koppning och lymfdränerande massage. Det är absolut inget som känns nytt på marknaden men som svullen gravid är det något jag längtar efter att få göra till hösten. Få fart på cirkulationen igen!

Koppning med lymfdränerande massage.
Behandlingsbord hos Lyko Concept Skin
Ett av alla härliga behandlingsbord

Huduppstramning med plasmaljus, mesotix och ett gäng andra behandlingar finns också på plats. Jag blev intresserad av en behandling för huden runt ögonen där du varannan vecka gör kemisk peeling och nästa vecka microneedling. Spännande!

Ögonbehandling hos Lyko
Behandling för huden runt ögonen

Men det som känns bäst är att du bokar din tid för behandling och sedan kommer du och terapeuten överens om en skräddarsydd behandling just för dig. Jag älskar skräddarsytt!

Jag och Krizz slår våra gravidmagar ihop. Krizz (eller Kicki Norman, den yngre. Den äldre står precis bredvid), skönhetsredaktör på Lyko är en av de första jag lärde känna inom skönhetsmedia när jag började för nio år sedan. Hon är underbar!