Invigning av nya Pulse-butiken

The Body Shop har ett nytt koncept som de lanserade i London för någon månad sedan. Nu har det äntligen kommit hit och ikväll invigdes deras nya “pulse-butik” på Drottninggatan i Stockholm. Konceptet kallar de för “Beauty with heart”vilket innebär ungefär som tidigare men de kommer lyfta fram sitt sociala engagemang betydligt mer.

Butiken var otroligt fin och känns mer kreativ och inspirerande. Men knäppt nog var jag mest imponerad av det vackra golvet. Haha! Jag har jobbat på The Body Shop och vet vad ett golv som inte är bra innebär. Så golvet blev jag impad av :). Butiken var uppbyggd med stationer där deras värderingar syns mycket mer än tidigare. Väldigt snyggt!

[slideshow]

Ansiktet utåt för nya “Beauty with heart” är vackra supermodellen Lily Cole som också var på plats kvällen till ära. I sommar kommer en sminkkollektion som hon har varit med och skapat. Spännande! På plats fanns också Chase Aston som är The Body Shops internationella make up artist. Han sminkade en modell på scen.

Lily Coles sminkkollektion innehåller bland annat en shimmer cubes med lila/rosa färger, flera läppglans i miniförpackning, eyeliner, primer, rouge och en skimmerprodukt. Jag gillar förpackningarna! Mer om produkterna kommer närmare lansering. Annat nytt är att Body butters och Dry oil mist kommer i nya förpackningar.

Eventet var mer än välbesökt. Vi snackar trångt och supervarmt men väldigt trevligt! Speciellt den där mörka chokladmoussen med mango.. väldigt trevlig..