Isadora lanserar höstnyheter

Color Chock är namnet på Isadoras höstkollektion. Bland produkterna utmärker sig Color Chock Glossy Lip Stain – ett väldigt krämigt stain för läpparna som sitter riktigt, riktigt bra utan att bli torrt och trist. En annan nyhet är en vattenfast eyeliner i gelform. Den har en inbyggd pensel i locket. Smart! Men jag vill ändå rekommendera att köpa en lång borste för eyeliner eftersom det är betydligt enklare att arbeta med.

Andra nyheter är bland annat nagellack och en ögonskuggspalett. Jag gillar paletten. Den har fem olika färger. Två av dem är matta, två glittriga och en skimrig. Bra kombination av nyanser för hösten.

bild-29

Här nedan ser ni mina läppar med Color Chock. Den översta är före middag och den andra efter. Tyvärr fotade jag i olika ljus. Haha! Men ni ser ändå hur bra produkten sitter. Efter att jag ätit blir färgen lite ojämn men det är ändå mycket kvar av täckningen. Färgen är Chic Coral. Det finns totalt fem olika färger. Jag ska försöka lägga upp fler bilder på de andra färgerna i sminkningar

bild-30