Isadoras vårnyheter

Isadora är snabba på att lansera trender. Vårens kollektion heter Bella Vita och bjuder på glassiga pasteller och mjuka beige toner. Nytt är bland annat en ögonskuggspalett, en highlighter i stiftform och nya färger på läppglans, läppstift, läppenna, rouge och nagellack.

BellaVita_group_F_small

Mina favoriter ur kollektionen är något jag inte brukar vara så förtjust i. Det beige läppglanset Noisette och den beige läpppennan Nude Skin. Jag älskar dem! Det ger en fin beige ton utan att se grå ut och pennan har en bra konsistens som inte är för hård. Men nagellacket i färgen Pistacchio ser också vansinnigt snyggt ut! Jag har bara inte hunnit testa det än. En annan favorit är rouget som har en poppig rosa nyans.

Isadora vårkollektion

Här har jag lagt läppennan Nude Skin över hela läpparna och toppat med läppglanset Noisette. Det ser lite mer rosa ut här än vad det egentligen är. Samtidigt är det relativt transparent så läpparnas egna färg lyser igenom. Blev nu väldigt sugen på glass med noisettesås…

Isadora nagellackNoisette

PerLip_28_open

Tyvärr är jag lite skeptisk till ögonskuggspaletten. Jag hade velat att en av färgerna skulle vara lite mörkare. Nu är det fyra väldigt ljusa färger. Lite som fyra basskuggor. Men om du bara vill ha en antydan till färg passar det nog dig. Men personligen föredrar jag dem som bas och kombinerar med lite maffigare färger. Den gula färgen i paletten är super för att dölja röda, trötta ögonlock!

Eyebrow Lifter är en highlighter i stiftform som jag ännu inte har hunnit testa. Jag återkommer om den.

Nu saknas bara våren!