Iväg med alla kassar!

Sedan flera år tillbaka brukar jag åka till en kvinnojour i Stockholm och lämna kassar med skönhetsprodukter jag inte behöver. Det kan vara sådana jag har dubletter utav, felköp, produkter som jag har testat färdigt eller helt enkelt inte är intresserad av.

Igår åkte jag dit med fyra fyllda kassar med mängder av skönhetsprodukter, värmeverktyg till håret, några skor, sjalar och liknande. Jag hoppas att det jag inte behöver kan glädja någon annan istället. Någon som kanske har flytt från våld i hemmet, är på väg ut ur missbruk eller liknande. En kräm kan inte ändra deras livssituation men det kan kanske förgylla deras dag, få den att glittra lite extra eller få någon av kvinnorna att känna sig lite mer “som vanligt”. Kanske till och med tillfälligt stärka deras självkänsla? En parfym eller ansiktskräm är kanske inte det första du plockar med dig när du flyr. Du tar förmodligen barnen under armen och springer.

Kvinnors rättigheter är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat!

Skönhetsblogg kvinnors rättigheter elinfagerberg.seDet ligger säkert över 100 nagellack i påsarna..