Ja! och Njäe… från Maria Åkerberg

Svenska hudvårdsföretaget Maria Åkerberg har ett stort utbud av produkter med grönt tänk.

De två senaste jag har testat är Face Balm Neroli och Body Balm White Chocolate.

Face Balm Neroli är en ansiktskräm som ska passa alla hudtyper. Jag utgår från min känsliga blandhy som mest har problem med torra partier. Jag tycker tyvärr att den här balmen är för fet och vaxliknande. Mer som ett cerat. Och mycket riktigt. Bivax står som nummer två på ingredienslistan och känns starkt i doften. Men jag kommer absolut använda den under riktigt kalla vinterdagar. När jag var förkyld för någon vecka sedan testade jag den på min nariga näsa och på läpparna. Huden läkte och återhämtade sig väldigt fort!

Så, sammanfattningsvis är det ett skönt balsam. Men inget jag skulle använda varje dag eller natt, då det är väldigt vaxartat. Jag saknar också mer anti-age egenskaper.

Body Balm White Chocolate

Body Balm White Chocolate innehåller bland annat kakaosmör och vaniljextrakt. Redan där börjar jag le. Doften är ljuvlig! Konsistensen är riklig och väldigt mjukgörande. Den går även att använda som massagekräm eller hårinpackning som sedan tvättas ur. Jag älskar den och vill ha mer, mer, mer!