Jag är förälskad

Det var med sorg och saknad jag lämnade tillbaka The O från Cloud Nine under förra veckan. Jag hade endast den till låns men hann bli väldigt förälskad under den korta tiden.

The O är ett volymgivande stylingverktyg från Cloud Nine. Och för en gång skulle menar jag verkligen VOLYM. Mina långa längder är ganska svara att lyfta men jag tycker att The O verkar klarar jobbet. Den består av spolar i tre olika storlekar som du snabbt värmer upp en och en i en.. mackapär. Det går fort som tusan att få dem varma. När en rulle är färdig är det bara att rulla i den och fixera den med en klämma. När spolarna svalnat så rullar du bara ut håret. Spraya rejält för att få det att sitta som bäst.

Det går snabbt och det är enkelt och det ger ett väldigt fint resultat. Håret blir luftigt, mjukt och har en riktigt va va voom volym. I love!

Tyvärr har jag bara testat den när jag har haft bråttom. Vilket gör att jag inte har några bra bilder på mitt hår efteråt. Bland annat så använde jag den innan Fotbollsgalan och sen lockade jag till det lite genom att göra några knutar. Så här blev det då. Bilden är tagen ca. 20,00 och håret fixades vid 13,00. Bilden visar inte den fina volymen så bra. Men det var inte riktigt det jag hade fokus på under galan.. 🙂

 

Plus: Jag älskar resultatet! Håret får en fin, mjuk struktur och en väldigt snygg volym utan att jag känner mig som någon amerikansk tant från 80-talet. Mest syns så klart direkt efter användning. Spolarna värms upp inifrån och är inte så varma som många andra. Det gör att du får ett vackert resultat utan att slita på det. Snygg design när allt kommer i en liten fin väska. Det är det bästa stylingverktyget som jag testat.

Minus: Spolarna är lite för få och lite för tunga. Jag har så mycket hår så jag hade behövt minst två spolar till för att få ett ännu bättre resultat. Deras tyngd gör att de gärna sjunker ner lite när de väl är på plats. Priset är i högsta laget, över 2000kr. Men vad gör man inte för att få lite extra glamour i vardagen? Jag ska försöka spara ihop och köpa en egen.