Jag fick en liten hyllning

Jo, det kändes faktiskt så. Kicki Norman, chefredaktör för skönhetstidningen Daisy Beauty skrev ett väldigt fint blogginlägg i veckan – “3 läsvärda skönhetsbloggar du kan lita på”. Gissa om jag blev glad när jag var en av dem hon tog upp.

Så här skrev hon:

“Elin är både hudterapeut och makeupartist. Entreprenörsådran är stark; hon har själv varit distributör för ett hudvårdsmärke och hon utbildar butikspersonal. Jag litar extremt mycket på Elins hudvårdstips, som hon delar med sig av med stor omtanke om alla hudtyper. Mycket nyheter, några event och många skönhetstips blandas med liten inblick i vardagslivet. Elin är frilansskribent och har genom åren skrivit mycket för framför allt Daisy Beauty Professional, tidningen för den som jobbar i skönhetsbranschen.”

Jag började nästan fulgråta lite. Du kanske kommer ihåg att jag nyligen firade mitt tioårsjubileum som skönhetsbloggare. Och det har inte alltid varit lätt eller roligt. Men det har alltid varit väldigt givande och lärorikt. Mycket tack vare härliga läsare och att jag får dela med mig av min stora passion – skönhet.

Jag tror också precis som Kicki skriver att print och bloggar kommer komma tillbaka. Jag tillhör precis som hon den gruppen som föredrar att läsa informationen jag tar till mig för att själv kunna välja tempo. Smaken är ju som baken, tur att det finns något för alla.

Tack snälla Kicki för dina fina ord! Och hurra för mina två fantastiska bloggkollegor som jag också är fan av – Ida och Malin.

Så småningom (tänk hösten då lillan börjat förskolan) har jag tänkt modernisera bloggen med lite ny design. Har du några önskemål för att den ska bli lätt och rolig att läsa för dig? Eller kanske något önskemål på ämnen du vill att jag skriver mer om?