Jag fick några frågor..

Ellinor och Nora är två av mina fina läsare. I dagarna mailade de tillsammans ett gäng frågor till mig om mig. Här kommer svaren.

 

Vad har du för nyårslöfte 2013?

– Jag har inte ett! Jag har en hel lista som jag har skrivit ner som mål i min dagbok.. Men ett av de viktigaste som jag har skrivit upp på den är att skratta varje dag. Då betyder det förhoppningsvis att jag mår bra.

Vilken var din lyckligaste dag?

– Den 29 augusti 2009 och den 23 april 2009. Min bröllopsdag och dagen för min ögonoperation. 2009 var ett väldigt händelserikt år…

18447_316585052666_5448620_n

Vad har du för familj?

– En underbar och älskad sådan! Bestående av man och tax, föräldrar, två systrar med män och barn, en närmsta vän med familj, samt en till hund och en katt.

Bella&Hundar (21)Foto: Minipixlar.se

Två av de minsta familjemedlemmarna, Milo och Bella. 

 

Vad gör du om 10 år? 

– Oj vad svårt! Jag har nog utvecklat mitt eget företag en hel del. Jobbar kvar inom skönhet och reser mycket. Har förmodligen två barn och är så där riktigt läskigt lycklig och harmonisk. Man måste ju sträva efter något 🙂

Elin Fagerberg

Vad är det bästa och sämsta med Stockholm? 

– Det bästa är utbudet, pulsen, människorna, stämningen, att solen lyser så pass ofta och att det alltid händer roliga saker. Det sämsta är alla vägbyggen, priserna och att det är långt till min resterande familj.

Vad är det bästa och sämsta med ditt jobb? 

– Det bästa är att ingen dag ser ut som någon annan. Det händer alltid nya saker. Om jag går på modevisning ena dagen så kanske jag håller en utbildning eller föreläsning nästa dag. Eller skriver till en deadline, sminkar till en fotografering eller gör ansiktsbehandlingar. Jag älskar att göra olika saker och att träffa så många härliga människor. Det absolut bästa måste vara det och att jag själv bestämmer vilka jag vill samarbeta med. Och självklart det största, att jag arbetar med något jag brinner för – skönhet och mode. Det sämsta är att jag inte har någon fast inkomst och sällan är ledig.

Vad motiverar dig och inspirerar dig?

– Att få lära mig nya saker, träffa nya människor och uppleva nya miljöer. Allt som får mig att utvecklas och skratta. Jag blir inspirerad av andra kreativa entreprenörer, människor på gatan, färger, filmer, resor, musik, vackra foton, fint väder och böcker. Och långa samtal med familj och vänner. Så fort jag är omotiverad ringer jag till min pappa och gnäller.

Vad gör du en ledig dag?

– Jag är väldigt sällan ledig. Men jag unnar mig lediga stunder. Då gillar jag att promenera, sjunga, vara med vänner och familj, gå ut och äta, dricka lyxiga drinkar och dansa. Och sen älskar jag att halvligga i soffan och kolla på någon serie på tv. Hur okreddigt det än är. Lyckas jag vara ledig längre  är resor det bästa jag vet!

Vad skulle du aldrig ta på dig?

Päls! Och för små underkläder. Det är hemskt! 🙂

Vilket är ditt favoritresemål och drömresa?

– Favoritresemål är Calgary, Banff, San Francisco, Reykjavik, New York och Mauritsius. Och jag kan aldrig få nog av London och Paris. Drömresemål är Galapagosöarna, Tokyo, Jamaica och Indien.

Vad är det värsta du vet?

Förtryck, orättvisor, homofobi, sexism, rasism och djurplågeri. Inskränkta människor ingår väl i det men jag lägger till det också. Avundsjuka och missunsamma människor. Sjukdomar och rädslor. Långa köer, kött, kräklukt, päls och selleri.