Jag har blivit med lång lugg!

I fredags var jag tillbaka hos min frisör Daniel Phu Huynh. Den här gången klippte Daniel en lång lugg på mig. Det var flera år sedan som jag hade lugg senast så det känns kul att ha den tillbaka igen. Den här gången är det en separerad variant. Det känns som om jag har mer frisyr nu än tidigare. Att det händer något med mina långa längder.

Färgen är mörkare än tidigare. Daniel la low lights i underhåret för att få fler dimensioner i håret. Som en mjuk ombre. Han gjorde också en “skuggnyans” i botten av håret. Den färgen är ungefär två nyanser mörkare än färgen på längderna. Sedan tonade han håret i en moccabeige färg. Jag älskar det!

Förutom att klippa en lång lugg toppade han håret och klippte upp det lite mer på bakhuvudet för att jag lättare ska kunna få volym. Mitt håret blir rätt lätt platt om jag inte stylar det.