Jag, väskor och Milo

Jag har alltid haft en stark kärlek till väskor. Jag lägger hellre pengar på det än en ny tröja. De håller ju så mycket längre och du använder den oftare. Jag har mina favoriter som jag återkommer till med jämna mellanrum. Det kan vara finaste designväskan, eller en väska inköpt i Italien när jag var liten, kanske en vintage eller Mormors gamla utslitna men väldigt älskade.

Just nu är jag inne i en period med min  Balenciaga. Det är en likadan som den här fast i lila. Jag är för övrigt ett stort fan av Balenciaga. Underbar design och fin kvalité utan att vilja att vi ska köpa logoväskor.

Samma kärlek till denna lila väska har min systers hund, Milo. När jag var i Kanada och hälsade på dem för något år sedan så visade Milo sin kärlek väldigt öppet. Hon började gnaga på designväskan! Syrran sa att det var för att hon var uttråkad. Jag tror att det var ren avundsjuka.. ;). Nu är väskan gnagd men älskad av oss båda!

Vill ni hitta Balenciaga i Sverige så gör ni det på Nathalie Schuterman. Som också har webbshop.

[slideshow]