Pressmöte med Jane Iredale

Jag tyckte att jag var uppe i god tid i morse, fram till slutet då jag panikade för att hinna med bussen. Som vanligt. Men jag hann! Som vanligt Problemet sedan var att busschauffören körde väldigt, väldigt långsamt. Så jag missade så klart mitt byte. Jag skulle möta min gamla vän Karin Widen på vägen, hon hade försovit sig rejält men hann ändå. Så det var trafikens fel att vi fick klampa in tjugo minuter för sent till Jane Iredale´s möte idag. För ovanlighetens skulle så var det inget mingel innan, utan mötet hade redan startat när vi rusade in med andan i halsen. Typiskt!

Väl på plats var fler fina. Bland annat,  Tina, Desiree, Kicki och Hedvig.

Under mötet fick vi kika på nya sminkprodukter från Jane Iredale. Deras internationella Make up artist Kevin Mendelson la en make up och berättade om både nyheter och hans favoriter. Tyvärr vet jag inte lanseringsdatum för produkterna. Men det är höstkollektionen så det borde vara i dagarna.

Eye Steppes är namnet på den nya ögonskuggsprodukten. Det är ett set av ögonskuggor som fälls ut som en liten trappa. Ihopfällda ligger de ovanpå varandra. Smidigt för att ta med sig på resa eller ha i handväskan. Det finns en kall variant och en varm. Färgerna verkar vara ganska basic. Det ska bli så spännande att testa! Ca 545 kr. Bilden nedan är lånad från Tina

En annan nyhet är en highlighter i stift. Complete in touch highlighter är en krämig highlighter med mer lyster och skimmer än glitter. Passar fint på kindbenen, ögonbrynsbenen och nyckelbenen. Ca. 275kr

Tantasia är det fantastiska namnet på en ny brun utan sol från Jane Iredale. Den ska inte kunna bli orange eller lämna ränder. Så förmodligen blir den rätt ljus. Jag ska försöka testa den så snart som möjligt. Ca. 355kr för 125ml.