Jul i Småland

Åh jag har haft en fantastisk jul i Småland! Jag har tillbringat den hemma hos mina föräldrar med min man, dotter, systrar med familjer och två hundar. Det har varit stimmigt, högljutt, smått kaos och alldeles, alldeles underbart! Jag känner mig lyckligt lottad och väldigt tacksam.

jul-i-smaland-elinfagerberg-se

Vi har gjort allt det där man bör göra på julafton. Stressat, ätit för mycket, somnat till Kalle och haft barn som gråtit över Jultomtens skrämmande (hen var faktiskt väldigt söt..) uppsyn. Jag missade Karl Bertil Jonssons Jul och jag hoppade Midnattsmässan. Men vilken härlig dag det var. Jag hoppas att du också fick en fin dag. Jag har med några få undantag alltid firat jul i Småland. Det är otroligt skönt att få komma ner och mysa med familj och vänner några dagar.

elinfagerberg-seMamma och Maggie vid granen och eh.. några julklappar.. Jag och min man har dragit ner rätt rejält på julklappar till vår dotter. Men eftersom vi är så många som firar tillsammans blir det ett enormt och härligt berg ändå. 

jul-i-smaland-dansOch vi har dansat!