Julen hos Lush

På sommaren badar jag så mycket jag kan i hav och sjöar. På vintern får mitt gamla badkar ersätta. Jag älskar verkligen att finna lugnet eller plaska runt i vatten.

Sist jag badade testade jag en ny härlig badbomb från Lush. Cinders tillhör deras julkollektion och doftar riktigt, riktigt gott av mandel, sötapelsin och kanel. Jag slängde i lite extra mandelolja eftersom jag är en torris. Det funkade finfint ihop. Cinders ger vattnet en härlig gul färg och innehåller också Popping Candy som poppar runt i vattnet. Rekommenderas varmt!

En annan produkt från Lush julsortiment som jag är nyfiken på är Magic Wand. Den ska jag testa nästa gång jag plumsar i. Den ska ge fina bubblor med doft av godis. Det härliga är att du kan använda den flera gång i rad om du låter den torka till emellan. Stort plus i kanten för att det hänger en lite pingla på pinnen för att göra viftandet i vattnet lite mer magiskt. Jag är svag för sånt.. 🙂

Tips! Om du bor långt ifrån en Lushbutik så har de även webshop på nätet.