Julen hos Sephora

Med mer än två månader kvar till jul tänkte jag smygkika lite på Sephoras julsortiment. Temat för i år heter Gift Ocean och är inspirerat av en glammig sjöjungfru som till jul dyker upp till vattenytan med presenter. På produkterna syns det främst i färgvalet med skimmer och starka nyanser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glittriga nagellack, ögonskuggspaletter och Sephoras klassiska ikonprodukter har fått fokus och syns i flera presentförpackningar. En av mina favoriter är 4 eyes book stories med fyra “böcker” med ögonskuggor och medföljande turtorials. Alla med olika teman.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Party-temat fortsätter bland kroppsprodukterna vars tema har döpts till Bath party och har designats i mörklila.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sephora är ju exklusiva återförsäljare åt ett gäng märken. Nars är ett av dem. Och de lanserar nya nyanser på läppstift. Här nedan ser ni färgen Raquel. På bilderna syns också multiprodukten The Multiple som är en av mina favoritprodukter från NARS. Det är en krämig produkt som går att använda till ögon, kinder och läppar. Nyansen Copacabana är fin som highlighter.

Too Faced och Benefit kommer ut med snygga paletter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formula X satsar på glitterlack. Sephora hakar på trenden med glitterlack och lanserar en dip-in-remover som ska fungera på glitterlack och andra effektlack. Det ska bli spännande att se om den fungerar! Jag hatar nämligen att kämpa med borttagning av glittriga lack.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA