Julmys med The Body Shop

I morse var jag på bloggmöte med The Body Shop. De har redan hunnit klä sin butik i Gallerian i julskrud. Jättefint!

Jag sov praktiskt taget ingenting i natt då den lilla taxen var dålig i magen. Så jag var helt groggy när jag steg upp i morse. Men jag bestämde mig för att åka till mötet ändå. Vem kan säga nej till lite julstämning när det regnar ute?

Väl på plats var vi ett femtontal skönhetsbloggare. Några var för mig helt nya ansikten. Men jag blev jublande glad att Delinda kom med sin lilla dotter! Det var väldigt längesedan vi sågs.

bild 3-10God Jul!

The Body Shop satsar på favoriter från förra året även i år. Nämligen de limiterade serierna Cranberry, Vanilla Bliss och Ginger Sparkle. Cranberry börjar jag bli dödligt trött på efter att ha sett den under så många år. Men de andra serierna älskar jag!

Förutom Body Butter och annat kul finns det Lip Dome (läppbalsam) och Hand Cream bland de tre julserierna. När du köper någon av dessa produkter hjälper du till att stödja projektet Flicka med Svenska FN-förbundet. För varje såld Lip Dome och Hand Cream skänks nämligen tio kronor till projektet. Svenska FN-förbundet arbetar bland annat mot könstympning och mot barnäktenskap. Det är så sjukt att det här ännu händer 2013! Och det värsta av allt är att barnäktenskap godkänns i Sverige. Låt oss stoppa det tillsammans! Du kan läsa mer om projektet här.

bild 1-12Lip Dome i tre olika smaker. För varje såld produkt skänks tio kronor till svenska FN-förbundet och projektet Flicka.

Julens sminkkollektion heter Winter Trend och innehåller bland annat ögonskuggspaletter, läppstift, skimmerkulor och glitter i sprayflaska. Ögonskuggspaletterna är jättefina och de smular inte alls som jag tycker att de från förra året gjorde. Det finns en varm och en kall palett med fyra färger vardera. Den kalla paletten bygger på plommonnyanser och är helt ljuvlig! Det enda jag inte gillar med paletterna är att de är knepiga att öppna. Man får vara väldigt rädd om naglarna. Men skuggorna gör det värt det.

bild 2-12Tidigare i år gick Pauline min utbildning till Make up Expert. Hon är makeupartist sedan tidigare och jätteduktig! Här visar hon upp julens kollektion. 

Adventskalendrarna är tillbaka! Och i år ska de även ha ett mervärde med erbjudanden i luckorna utöver produkterna. Annars ska det vara en blandning av små produkter och originalstorlekar. Vi fick bland annat se ett väldigt populärt serum i en av luckorna…

bild 4-7

Förra året hade The Body Shop sin julträff för bloggare på Drottninggatan. Vill du se hur det såg ut hittar du det här.