Julstämning med Rudolf, Bloggkollegor och The Body Shop

Igår kväll var jag på en härlig bloggkväll hos The Body Shop. Vi var ca. 15 glada bloggare som rusade runt och klämde och kände på alla julprodukter som har kommit in. Jag har inte alls tänkt på julen förrän jag ställde mig och spanade in deras fina skyltfönster igår. Det är bara några veckor till första advent! Visst har tiden gått fort?

Kvällen blev ett enda stort kramkalas! Det är sällan jag kramas så pass mycket som jag gjorde igår. Underbart! Med på kalaset var bland att Tina, Delinda, Helena, Karin, Desiree, Ellen, Lina, Sanna, Kicki, Cecilia och många fler.

En stor klubba med Body Butters! Lovely! Karin och jag slåss om den..

The Body Shop satsar på ganska säkra kort i år. Cranberry Joy från tidigare år kommer tillbaka. Den samsas med dofterna Vanilla Bliss och Ginger Sparkle. Jag gillar dem alla tre. Vaniljdoften var djupare och kryddigare förra året. Lite som Delinda sa, “Förra årets vanilj luktade mer chailatte”. Den här är mycket mer vanilj, men med lite lätta kryddnoter i. Jag är en vaniljtjej så den går absolut hem hos mig. Ginger Sparkle är som pepparkaka med ingefärsmarmelad på :). God! Och stort plus för att den pryds av en glad pepparkaka. Vem vill inte ha det? Det var många otroligt fina paket som inspirerade mig till att börja handla snart. Har ni kommit igång med era julklappar än?

Nya läppglans är på väg in i elva mumsiga smaker! 

Här ovanför ser ni en av The Body Shops tre olika adventskalendrar. Snart ska första luckan öppnas!

Sminket består av ögonskuggspaletter, läppstift, glitter, väldigt fina kajalpennor och en Dazzling Rocks – skimrande kulor som ger en fin lyster. Jag tror att det blir en av mina favoriter.

Men min största favorit är tvättsvampen Rudolf. Jag vill ha minst tio stycken och hänga upp dem i granen. Sanna fotade oss.

Mer om produkterna kommer!

Hot Mama vid julgranen! och fina Kicki i en en badkarsstol.