Kampen mot deodorantfläckar – ett samarbete mellan NIVEA och WHYRED

NIVEA och WHYRED har lanserat ett samarbete för att uppmärksamma NIVEAs deodorant Invisible for Black & White som ska minska risken för deodorantfläckar.

Samarbetet har lett till en skjorta med ett mönster inspirerat av deodoranten och djurvärlden (jag gissar på zebra..) enligt ett pressmeddelande.

“Att samarbeta med ett hudvårdsmärke är helt nytt för oss. Men det visade sig snabbt att vi har en gemensam tro på kvalitet och långsiktighet inom mode. Därför känns det väldigt spännande att få göra det här tillsammans”, säger Roland Hjort, grundare och chefsdesigner för WHYRED i ett pressmeddelande.

“Det är jättespännande att lansera detta samarbete tillsammans med WHYRED. Vi jobbar kontinuerligt med kvalitet och hållbara produkter och därför känns det extra kul att få komma riktigt nära produktionen av mode och design”, säger Ingerid Lund, Brand Manager på Beiersdorf.

Resultatet blev en vansinnigt snygg skjorta, precis som det mesta från WHYRED. Men den verkar inte vara helt enkelt att få tag på. Du behöver nämligen tävla i NIVEAs sociala medier eller i butik för att kunna norpa åt dig en.

Med tanke på alla plagg med high tech-funktioner de senaste åren vore det ett stort önskemål att få se kläder som stöter bort fläckar. Drömma kan en väl?

Brukar du ha problem med deodorantfläckar på dina vita eller svarta kläder?