KappAhl Newbie

KappAhls barnkollektion Newbie kommer utökas rejält under nästa år. Förra veckan spanade jag in den nya kollektionen under en trevlig pressfrukost. Från januari kommer Newbie finnas i upp till stl.128! Fokuset låg på retromode med 50-talskänsla med små klänningar och cardigans. Supersött! Jag gillar Newbie. Speciellt deras byxor och koftor. Det enda minuset jag såg var att allt ännu är uppdelad i pojke och flicka. Jag förstår inte varför 2015?

Kappahl ballonger Jag blev tillfrågad om jag ville ta med mig en av jätteballongerna hem. Jag tackade nej då jag skulle in på Clas Ohlson och göra lite andra ärenden efteråt. Men jag ångrar mig. Klart att man ska gå runt med en jätteballong. Ballonger förgyller livet! 

kappahl blandade newbieplagg Jag älskar färgskalan. 

Kappahl frukost elinfagerberg.seYummie! 

De andra kollektionerna för barn var inspirerade av 70-talet pasteller, jordiga toner och fina tryck. Hampton Republic 27 var dock mer marint preppy.

Jag såg väldigt mycket fint! Den här randiga bodyn nedan är från Newbies pojkkollektion. Jag älskar randigt och min dotter har väldigt mycket randiga plagg. Men jag får oftast köpa dem på pojkavdelningen av någon underlig anledning.

Kappahl randigtkappahl klänning Kappahl wellcome home Kappahl gul cardiganDen här cardiganen vill jag ha i min storlek!