Kérastase Fusio-Dose

Kérastase har lanserat nya salongskurer för olika hårproblem. Jag har besökt salongen Haven på Östermalm för att testa en behandling.

Fusio-Dose formulas ska ha mindre partikelstorlekar och vara mer koncentrerade än tidigare salongskurer. Det gör att de aktiva ingredienserna kan nå längre in i hårstrået. Behandlingen går ut på att frisören konstaterar ett primärt och ett sekundärt hårproblem och sedan väljer man ett koncentrat för det primära behovet och tillsätter booster för det sekundära.

9d94cf142497bca45b52e425dd5ee0dc7ed4e29e och 3a71e26b8f1e7529a193601a8db1da28a7ea8784och blanda.

Frisören Jonna fokuserade på att reparera mitt hår och göra det mer följsamt. Jag har mycket hår, det är långt, blonderat och har rätt slitna toppar. Jag har självfall i det, men betydligt mindre än innan jag fick barn. Resultatet blev absolut mer följsamt och mjukare. Efteråt stylade Jonna mitt hår med locktång. Jag kände mig jättefin! Det ska bli spännande att se hur håret känns när det är ostylat.

Före Elin Fagerberg Haven före bakifrån Elin Fagerberg haven före sidaHär är håret ostylat, självtorkat, regnfrissigt och trist. 

Te hos HavenEGENTID!

Det här känns som en lyxig behandling då håret behöver bli mer omhändertaget, när hårinpackning inte är tillräckligt. Jag kan absolut tänka mig att göra det igen, kanske i samband med klipp och färg. Men jag saknar en behandling för hårbotten. Det har Kérastase haft tidigare. Hårbotten är grunden till ett vackert hår. En frisk hårbotten ger ett friskt hår.

Efter

Elin Fagerberg haven efter bakifrån elin Fagerberg haven efter sida Elin Fagerberg haven efteråt Elin Fagerberg Haven