Kicks öppnar skönhetspalats i Gallerian

Wow Kicks! Idag öppnar den svenska skönhetskedjan upp sin flagship store i Gallerian på Hamngatan i Stockholm. Jag var där på invigningsfest igår och blev minst sagt hänförd! 

Jag tog med min fina vän Lina till invigningen. Vi lärde känna varandra för 8-9 år sedan då hon också bloggade. 

Vi snackar TRE VÅNINGAR beauty! Och bra sådan! På hela 1500 kvm. Det finns doft, hudvård, makeup, kroppsvård, naglar och behandlingar. Både budget och lyx. Dermalogica har en egen behandlingshörna, Exuviance ett behandlingsrum som kändes både lugnt och mysigt. Längst ner har Depend en nagelbar, The Brow Gal fixar brynen, Björn Axen piffar till ditt hår och givetvis kan du få din makeup fixad. Både en enkel och en fest. 

Tre våningar med skönhet i Gallerian. På bilden syns vad som finns på vilken våning.
Tre våningar
Vackra Iman Aldebe får naglarna fixade hos Depend

Här finns välutbildad personal (70 personer…) och Kicks ska även erbjuda personal beauty shopper. Kul! Då får du en ordentlig genomgång med en expert i tre timmar

Ett av det bästa är att NARS erbjuder hela sitt sortiment här. Urban Decay har en enorm monter, IT Cosmetics en stor vägg och Linda Hallberg har en glittervägg till sina fina produkter. 

Det var ordentligt med folk! 

Bland dofterna finns bland annat Le Labo, Tom Ford och Jo Malone…. Och får du svårt att välja mellan alla alternativ finns det experter som kan hjälpa dig. 

Det här känns så otroligt roligt! Åhléns har byggt om och fått det finare, NK har hårdsatsat och fått det betydligt finare med sitt doftrum och allt. Och nu Kicks i Gallerian. Det händer grejer. 

Förutom i Gallerian så har Kicks även flagship stores i Göteborg, Malmö och Oslo. Har du besökt någon av dem? 

Det roligaste med kvällen var såklart att få krama om alla vänner och bekanta. Lägg till lite (alkoholfritt) bubbel, skön musik och en väldigt glad och härlig stämning!