Kvalitetsmärkt shopping

För några veckor sedan var jag ute i Nacka Forum och spanade in gallerian. Den har nämligen blivit kvalitetssäkrad. Unibail Rodamco som äger Nacka Forum och ett stort gäng andra shoppinggallerior, har skapat en certifiering för att kunna få gallerior kvalitetssäkrade. Ett externt utvärderingsföretag har hyrts in och de har utvärderat 571 olika punkter. Det ska ha kostat 10 miljoner att uppgradera allt.

Bland annat har man utvärderat personalen, parkeringsgaraget, toaletterna och en hel del annat. Det har gjort att all personal är utbildad i service. Det innebär även att alla underleverantörer så som städ, vaktbolag och liknande också är det.

Det finns lyxiga sminkbord på toaletterna och lounger att koppla av i. Receptionen är hela tiden bemannad och här kan du också ladda din mobil kostnadsfritt. Om du har barnen med dig på shoppingrundan så finns det lekytor med filmvisning för dem. Det finns också en barntoalett för dem. Regnar det ute kan du snabbt ta en paraplypåse vid ingången till gallerian för att stoppa ner ditt paraply i. Det finns mängder med roliga detaljer överallt!

Utvärderingen och alla 571 punkter kontrolleras minst en gång per år och då kommer kontrollanterna oanmälda.

NackaForum_exterior

Så, vad tycker ni? Gillar ni shopping med det lilla extra eller vill ni helst få allt snabbt gjort och struntar i resten?

Psst! Sephora öppnar här i början av nästa år..