L.A Girl till HM

Har du testat L.A Girl? Det är ett makeupföretag från Kalifornien som grundades i mitten av 80-talet. Nu kommer de till HM. 

Alla produkter ska vara cruelty free och har lägre priser. Kul! Jag har inte testat produkterna än och kan inte uttala mig om hur bra de är. Men jag ser fram emot att hugga tag i något från dem. De har bland annat holografiska läppglans, brynpomada, foundations och ett enormt sett med concealers. Den sistnämnda suktar jag mycket efter. Likaså en highlighter i gelkonsistens och kanske det som gör mig mest nyfiken – liners i neonfärger. Hoppas, hoppas att pennorna kommer till Sverige! 

L.A Girl finns sedan tidigare online på Cocopanda och Madlady. Men nu ska tydligen flera HM-butiker erbjuda en del av sortimentet i butik. HM har inte gått ut med vilka butiker eller hur stort sortiment de kommer ha ännu. Men det känns ju som ett stort plus för oss som helst testar foundation och concealer på huden innan vi köper. 

Foundation från L.A Girl finns i en stor bredd av färger.
L.A Girl har en stor bredd av färger på sina foundations. Jag tycker alltid att det bästa är att blanda 2-3 stycken för att få den perfekta nyansen för just dig och för att kunna variera beroende på säsong.