Låga favoritskor

Jag trippar oftast runt i höga klackar. Men jag har även ett gäng låga skor som jag gillar mycket! Här är fyra av dem.

Vinterskor 2014 elinfagerberg.se

Längst upp från vänster:

Vattentäta och varma kängor från Ugg som är perfekta för promenader i terräng med den lilla taxen. Jag behöver ju fortsätta promenera trots vinterväder (slask!). Det här är några av de skönaste skor jag haft! Love, love

Ett par lätta stövlar från Crocs som är riktigt sköna! Skaftet är brett så de är lätta att dra på och av. (Ni anar inte hur många gånger min stackars svärande man har fått dra av tighta stövlar utan dragkedja). Nederdelen är gjord av gummi och fodret är mjukt och skönt. Hah! Elin-Slaskskit 1-0. Det här känns mer som “gå på stan skor”.

Fodrade kängor från Deichmann som jag har använt riktigt mycket! De funkar inte för de allra kallaste dagarna. Men när det är lite mildare är de super. De är bekväma och jag gillar färgen. Jag får väldigt lätt skoskav av praktiskt taget alla skor. Men inte av dessa!

Oh well. De vita tennisskorna från Superga kanske inte funkar jättebra just nu. Men vänta ni! Så fort det är torrt och mild ute åker de på igen. Sulan är tjock så de tål kall asfalt. Stort plus för att de går att tvätta i maskin!

Kuriosa: Förra veckan surade jag för att jag inte fick plats med alla skor i klädkammaren och hallen. Så jag räknade dem. SJUTTIO stycken! Sjuttio skor inne i lägenheten! Jag trodde att jag hade tja.. tjugofem? Jag undrar hur många jag har i förrådet? Att säga att jag älskar skor är således ingen underdrift.