Lite lek med pennor

Igår provade jag lite olika ögonpennor från Collistar. Jag började med att grunda med Smoky Eyes Proffesional Pencil i färgen Marrone. Det är en mörkbrun penna med rejält av pigment och en lagom krämig formula. Den tillhör Collistars höstkollektion Nude. Jag la den över hela den rörliga delen av ögonlocket för att få mer djup.

bild 1-13

Över pennan duttade jag in lite av den beigefärgade ögonskuggan Sweet Satisfaction från MAC Cosmetics. Det är en riktigt bra basfärg som alla borde ha hemma! Den här gången la jag på den för att jämna ut och få en torrare yta över kajalpennan.

Jag fortsatte med att tona ut ögonskuggan och ge skimmer med hjälp av Collistars nya Twist Ultra-Shine Eyeshadow i färgen Bronze. Produkten fungerar som en krita och är väldigt enkel att använda. Det blir fint med bara den utan att kombinera den med en mattare färg om man föredrar det.

På ögats vattenlinje la jag på Collistars Eye & Lip Pencil i färgen Corrective för att neutralisera den röda kanten. Och efter det avslutade jag med att rama in ögat med den första pennan, Smoky Eyes. Smoky Eyes Proffesional Pencil kan vara en av de bästa ögonpennor jag har testat. Den är lätt att måla på och sitter riktigt bra!

Tyvärr hade jag bråttom på morgonen och hann bara ta en bild. Den blev suddig som tusan och gör inte alls sminket rättvisa. Men ni kanske kan föreställa er lite? Resultatet blev som en naturlig sotning med skimmer som satt riktigt bra hela dagen.

bild 2-13Ett suddigt men glatt öga