Lite rosa

Tidigare i veckan körde jag på ett lite rosa tema i makeupen. Rosa är en av de absolut hetaste färgerna i vår och kommer i flera olika nyanser. använder du den till ögonen krävs det enligt mig att man kombinerar den med kajal eller eyeliner. Annars kan ögonen lätt se trötta ut. Rosa och svart är en otroligt snygg kombination.

bild (92)

Här har jag använt en ny foundation från Bareminerals som kommer ut i mars. Bareminerals Ready är en mineralfoundation i fast format. Den innehåller mineraler från havet och har en relativt bra täckning. Jag har är ju inget fan av foundation i puderform. Men jag tycker att den här fungerar bra om man har bråttom. Jag gillar också att använda den som ett mer täckande puder ovanpå flytande foundation. Stort plus för att den finns i många färger och att den går riktigt snabbt att få snygg.

Bare Minerasl Ready

På ögonen har jag valt att lägga fokus på ögonskuggan Yaya från Make up Store tillsammans med en svart eyeliner.

Läpparna fick prova Isadoras senaste glans – Multi Vitamin Gloss i färgen Pomegranate. Det är läppglans som ska bygga på vitaminer. A-, C- och E-vitamin lovar att ge skydd mot fria radikaler. De ska också ge kollagenet en skjuts. Jag är väl lite skeptisk till att det i pressmaterialet står att glanset ska innehålla 90% vitaminer. Jag vet inte om det är 90% av hela glanset som består av vitaminer (vore lite otroligt?!) eller om det är 90% av rekommenderat dagligt intag? C-vitamin är ju till exempel en extremt flyktig vitamin. Men! Jag gillar glansen (speciellt den färgen jag har provat). Det har en väldigt mjuk och skön konsistens utan att klibba, det ger en vacker färg med pärlemolyster, och det smakar gott. Jag gillar också applikatorn som är ganska platt i designen.