Livet med lilla M

Min dotter fyllde hela tre år i veckan och vi firade henne både på födelsedagen och med släktkalas förra helgen. Det blev ett otroligt lyckat kalas med många skratt, mycket kakor och en smått utschasad mamma. Lilla M är en liten solstråle som sprider glädje omkring sig och det är så otroligt kul att få hänga med henne.

Efter kalas och födelsedagsfirande på morgonen gick hon till förskolan några timmar på sin födelsedag innan jag hade tänkt hämta henne tidigare. Men efter två timmar ringer en av hennes pedagoger och berättar att hon har ramlat och eventuellt behöver sys i pannan. Jag kände hjärtat knytas ihop av oro och dåligt samvete (alltid detta ständigt dåliga samvete..) och sprang genast bort till förskolan. Jag är verkligen glad att jag har förmånen att kunna arbeta hemifrån och att kunna ta mig till förskolan på några minuter På väg till vårdcentralen fick hon sitta med ett stort plåster i pannan.

Allt gick bra men det var läskigt. Jag blev återigen påmind om den där känslan när jag bara vill stoppa in henne i magen igen. Skydda henne mot allt ont. Min lilla M.

Den här veckan har fortlöp med firande av bröllopsdag, roliga pressmöten, redaktionsmöten och jobb hemifrån. Idag sorterar jag skönhetsprodukter och mitt hemmakontor doftar (stinker!) av allehanda dofter. Ikväll ska jag skriva texter och imorgon är det dags för kalas igen, då med några av lilla M´s kompisar.