Livet och tröttheten

De senaste veckorna har rusat på i extremt hög fart. Det har hänt väldigt mycket, både positivt och negativt, jobb och privat. Resultatet är att jag känner mig helt slut. Idag är jag totalt urlakad.

Det har varit stora deadlines, familjeliv, många besök, svek, flera resor och en nära släkting har gått bort. Det har varit en galen berg-och-dalbana och jag har suttit längst fram och hållit i mig (och skrikit lite) så gott jag har kunnat. Det är därför du har fått läsa färre inlägg än vanligt här. Men det kommer snart vända.

Den närmsta tiden tänker jag försöka fokusera mer på mig själv. Jag brukar vara urkass på det. Men trägen vinner sägs det ju. Och för att komma back to basic är det nog nödvändigt.

Jag hade min äldsta syster med dotter på besök över helgen. Det var supermysigt! I söndags kom min vän Frida på besök och vi gick till Grand Hotel och tog en drink. Det var snudd på folktomt, men vi hade roligt ändå. Vi gick vidare till Sturehof som precis har öppnat sin uteservering. Det kändes underbart att få sitta utomhus och mysa. Jag känner mig som en soldyrkande ödla som suktar efter våren nu. Haha! Med det sagt får du inte glömma att smörja in dig med solskydd.

Hur gör du för att återhämta dig när livet har gett dig lite för mycket?