Ljuvliga handkrämer från bland andra Eos och L´Occitane

Nu när det är kallt ute är det extra viktigt att smörja händerna regelbundet. Jag använder mig av flera olika handkrämer i olika storlekar, konsistenser och dofter som jag har utspritt för att det ska bli av att jag smörjer mig. En på nattduksbordet, en på skänken där jag ofta går förbi, på toaletten, jackfickan osv.

En av mina nya favoriter är Eos Hand Lotion i doften Vanilla Orchid. Den har en väldigt behändig förpackning, är mjukgörande och doftar gott. Det enda jag saknar är att den ska vara lite lättare att få upp i fliplocket. Jag är sedan tidigare ett fan av Eos läppbalsam. De där små bollarna ligger utspridda över hela lägenheten. Från 59 kr.

Eos Hand Lotion

Eos Hand Lotion Vanilla Orchid finns även i andra dofter. 

Natural Remedy Critical Repair Cream är en rejält mjukgörande kräm som funkar både på händer och fötter. Jag älskar den och är smått beroende! Från, 179 kr/89ml.

Om du vill ha en kräm som absorberas snabbt men ändå känns lyxig bör du spana in Tranquillity Hand Cream från Comfort Zone med bland annat eteriska oljor. Den mjukgör och skyddar huden samtidigt som den har lätt konsistens. Den här är så fin så den vill ha framme på kontoret. Från 225 kr/75ml.

Shea Butter Hand Cream från LÓccitane är en annan storfavorit som finns i flera olika storlekar. Förutom sheasmör innehåller den mandel, honung och kokos. Mums! Från, 225 kr/75 ml

En liten förpackning med väldoftande mango som både mjukgör och lenar. Mango Hand Cream från The Body Shop är perfekt för handväskan! Från, 50kr/30 ml.