Ljuvliga Kroatien

Jag har varit på en fantastisk semester i Kroatien i tolv dagar. Det här är första gången jag inte har bloggat under semestern. Vilket faktiskt var väldigt skönt! Ni har istället fått läsa tidsinställda inlägg.

Semestern spenderades hos min mans släktingar i Split och Zagreb. Vi har verkligen haft det underbart! De båda städerna är fantastiskt vackra och ändå så olika varandra. Den mesta tiden spenderades i Split med sol, bad, god mat och umgänge. Det var väldigt välbehövligt!

bild-24bild-19 bild-20

Jag kan varmt rekomendera att åka till Kroatien. Det är ett vackert land med mycket att se och uppleva. Maten är god, människorna trevliga och havet är klart som glas.

Jag älskar att bada så det blev en hel del tid på stranden. Det känns som en konst att ligga och svettas i 40 graders värme och stark sol utan att bränna sig. Jag använde mina favoritprodukter med SPF från Dermalogica, Kerstin Florian, Skin Plan, ACO, Body Farm, Vichy, Forever, Försvarets och Hawaiian Tropic. Haha! Ni kan ju ana vilken necessär jag hade med mig! Håret skyddade jag med produkter från Kerastase och Redken.

bild-23

bild-21

Tillbaka i Sverige är det full fart med jobb igen. Men jag ska försöka ta det lite lugnare under hösten än vad jag gjorde i våras. Vi får väl se hur det går med det..

bild-18