L´Occitane och skönhetsbloggarna

Mitt på Kungsgatan i Stockholm har L´Occitane öppnat upp en stor, härlig och väldoftande butik. Under förra veckan hade de invigningskalas tillsammans med Daisy Beauty och runt femton glada skönhetsbloggare. På plats var Sveriges VD Johan Nilsson och berättade om deras koncept. Jag är svag för franska produkter och gillar att L`Occitane bland annat jobbar med välgörenhet inom ögonsjukdomar.

bild 4-3 Karin, Kicki och Tina

bild 5-2Louise och jag

Jag njöt av franska delikatesser (läs vin och väldigt mycket ost), doftade på nya sheaprodukter och skvallrade med fina bloggkollegor. De har nyligen lanserat limiterade kroppssmör med shea i dofterna viol, ros och jasmin. Ljuvliga! I samma serie finns det ett kit med handkrämer i alla tre dofterna. Annars är jag ett fan av deras doftljus och vaniljprodukter.

I samband med invigningen har L`Occitane ett erbjudande till er fina läsare. Om ni handlar i deras webshop och anger koden loccitanecity får du:

Verbena EdT 10 ml
Mandel duscholja, 35 ml
Shea handkräm 10 ml

Loccitanecity var även hashtagen vi använde under kvällen om du vill kika mer på Instagram.

bild 1-4

1380308719614_bild 1Här är de flesta av alla som var med under kvällen. Fotot är från Kicki och jag står lång som en fura och kramar lite på Sanna

Ett stort tack till L`Occitane, Daisy Beauty och Kicki Norman för en jättetrevlig kväll! En kväll som sedan avslutades med öl på O-baren tillsammans med Karin, Tina, Karin och Cilla