L´Oréal Professionell lanserar Dual Stylers

Jag använder alltid någon form av hårkräm, olja eller liknande för att tämja mitt hår när jag stylar det. Dual Stylers är en ny produkt från Techiart – L`Oreal som finns i tre olika utföranden. En för att ge blankt och utslätat hår, en för mjuka lockar och en för rejäl volym. De lovar alla ett hållbart resultat på 72h.

upcahkfjvilejzsfgxcx

De har alla tre en värmeskyddande förmåga och formulan består av två olika delar. En med creme som ska ge den långvariga effekten och med gelé som ska vara värmeskyddande. När du trycker ut produkten från tuben kommer gelén och krämen ut samtidigt.

Jag har testat Bouncy & Tender som är produkten för mjuka lockar. Den definierar mitt självfall. Den skapar ingen dramatisk förändring. Men den framhäver det jag har. Den är lätt att använda och doftar väldigt lätt och fräscht. Jag gillar att den inte blir klibbig eller stel i håret. Men jag kan inte säga att resultatet håller i 72h. Kanske tillsammans med andra produkter?

Pris: Ca. 199 kr

Mitt betyg: 6.5/10