Lösögonfransar och livet

Imorgon har jag samlat på mig hela 33 år. 33 år av en vild blandning av livserfarenhet. Ljuvliga, varma och underbara minnen blandas med mörkare, dystra och bitterljuva. Precis så som livet är. Just nu känns livet bra. Samtidigt känner jag mig ovanligt melankolisk och fylld av tankar. Kanske för att jag har blivit mamma och undrar hur hennes liv kommer att bli jämfört med mitt. Kanske för att det har hänt otroligt mycket det senaste året och varken kropp eller själ har hunnit stanna upp, samla tankarna, bearbetat eller sorterat. Jag har bara åkt med på vågen.

33 år. Närmare 35 än 30.

Idag har jag och min mamma gjort en djupdykning i sminkväskan. Jag testade ögonfransar från Eyelure på min mamma och från i-Envy på mig. För visst kan man vara glammig även en lördag då man bara hänger hemma? Och jag gillar att testa lite olika tekniker utan att känna att man ska på fest eller plåtning och måste ha det perfekt. Utan bara för att det är roligt!

Elin Fagerberg Lisbeth Fagerberg i envy Mammas fransar

i-Envy har lanserat Trio lashes som är fransar med tre knippen i varje. Jag gillar dem! Jag satte bara en rad i ögonvrån på mig och inte längs med hela franskanten. Jag gillar att förstärka fransarna utan att det behöver bli extremt. Mamma fick däremot fulla fransar över hela franskaten. Jag använde fransarna 070 från Eyelure, som är riktigt långa men inte tillhör de mest fylliga dramatiska. Eyelure har en otrolig snygg form på sina fransar!

Jag och mamma

Tre generationer