Luxe is More från Giorgio Armani Beauty

Julens vackra makeup-kollektioner är på väg ut i butik. En av dem är Luxe is More från Giorgio Armai Beauty. I år har de inspirerats av det gamla Hollywood från 30- och 40-talet. I pressreleasen nämns Jean Harlow, Rita Hayworth och Marlene Dietrich och de är även några av mina personliga stilikoner.

Ikonprodukten är Hollywood Palett, en palett för både ansikte och ögon. Precis som tidigare versioner av paletter från Giorgio Armani är den tvådelad med två olika våningar. I det översta lagret hittar vi tio ögonskuggor inspirerade av buoudoir från 30-talet. Toner av skimrande nudefärger samsas med svart och silver. I det undre lagret finns det transparent mattande puder för ansiktet samt två foundations för att kunna konturera ansiktet. Ca. pris 1190kr.

GAB_LUXE IS MORE_Palette view 02 open_BD

Förutom paletten lanseras det nya nyanser på Eye Tint och Lip Maestro till kollektionen. I färgerna för Lip Maestro finns det pärlemopartiklar i läpp-produkten. Den krämögonskuggan Eye Tint kommer med tre nude-nyanser som också de har pärlemorpartiklar. Låt oss skimra! Ca. 350kr/st för både Eye Tint och Lip Maestro.

GAB_LUXE IS MORE_Eye Tint 17 hollywood_BD GAB_LUXE IS MORE_Lip Maestro 508 pearly nude_BDEye Tint i nyansen Rose Platinum och Lip Maestro i nyansen Pearly Nude.