MAC Styledriver

I dagarna lanserades MAC senaste kollektion med longlasting produkter. Jag är ett stort fan av MAC´s produkter så jag provade en av de nya skuggorna med stor förväntan.

Ögonskuggan testades i måndags då jag arbetade på salongen hela dagen. När jag gör ansiktsbehandlingar i ett varmt rum många timmar i rad så brukar inte sminket sitta bra. Jag glömde bort att spana in ögonskuggan under dagen och tittade inte förrän jag kom hem efter åtta på kvällen. Men den satt kvar! Den var lite dämpad i färgen men den var ändå intensiv och den hade inte veckat sig eller blivit ojämn. Jag är riktigt imponerad!

Färgen var riktigt intensiv och härlig och jag är svag för starka färger. Jag testade en nyans som jag sällan brukar använda, rost (Hot Paprika). Men den kommer jag absolut använda igen. Min blå ögonfärg poppade fram. Konsistensen var en blandning mellan puder och kräm och den var lätt att applicera. Jag använde en torr platt pensel och jag kan tänka mig att det går lika bra med en större applikator.

MAC säljs bland annat på NK, Åhlens City och på Kicks.se