Make-up Studio till Sverige

För elva år sedan var jag precis i början av min karriär. Jag gick som lärling hos en maskör och tyckte att makeup var det mest spännande som fanns (det är det ju!). Jag gjorde en hel del sminkjobb för tv bland annat. Under den här tiden fanns det en liten butik för makeupartister där ett märke som heter Make-up Studio fanns. Jag minns att det kändes riktigt högtidligt att gå dit och botanisera.

Sedan dess har jag tyvärr inte sett märket i Sverige. Förmodligen hade den butiken köpt in Make-up Studio utan mellanhänder.

IMG_1236

Men nu äntligen lanseras Make-up Studio på riktigt och den här gången även för konsumenter. Märket grundades 1980 i Amsterdam av en makeupartist för makeupartister. Det håller riktigt hög kvalité med mycket pigment och sitter väldigt bra.

IMG_1221

Tidigare i veckan var jag på en pressträff med Make-up Studio. Vi fick se looker på mängder med modeller och spana in alla produkter. Det finns bland annat 82 olika nyanser på läppstift och 90 ögonskuggor! Men det bästa är utbudet av foundations för mörkhyade. De flesta märken har inget bra utbud av det alls.

IMG_1227 IMG_1232

Än så länge kommer du bara kunna hitta produkterna på Make-upstudio.se. Jag hoppas att de hittar återförsäljare snart.