Makeup till försommaren – pastell och skimmer

Försommaren med alla dess fester som student, skolavslutningar och firmafester inbjuder till både syrendoft och makeup inspirerad av årstidens blommor.

Det här kan vara min favorittid på året. Jag älskar det krispigt gröna och alla förväntningar som ligger i luften. Jag är också förtjust i att visa det i färgglada makeuper. Här kommer några av mina favoriter för tillfället.

OBS! De två nagellacken från Essie tillhör deras höstkollektion från 2018 och är inte helt lätta att få tag på. Men jag tycker att de är så fina så de fick vara med på ett hörn ändå.

Fall for New York från Essie – väldigt vacker orange ton från Essie. Tillhör tyvärr höstkollektionen så rota i småbutiker för att se om du kan hitta ett ex. Ca. 129 kr.

Nail Polish 595 från Depend – vackert lack i ljus blågrön ton till budgetpris. Ca. 25 kr.

Spectral Eyeshadow Palette från Linda Hallberg – det senaste tillskottet från Linda Hallberg är en veganvänlig palett med fyra matta, två skimriga och två glittriga ögonskuggor i en riktigt fin dosa. Färgerna är supervackra. Speciellt de matta som har betydligt mer unz i sig än de med skimmer. Persikonyansen Dim och bermudagröna Phantom lär bli två stora favoriter för mig den här sommaren. Ca. 549 kr.

Fina skuggor från Linda Hallberg

Nail Polish 593 från Depend – en av de trendigaste nyanserna denna försommar – syrenlila. Ca. 25 kr.

Paint in Colour och Own Your Naturals Eyeshadow Palette från The Body Shop – två nya ögonskuggspaletter fyllda med The Body Shops bästsäljande ögonskuggor. 12 veganvänliga skuggor som alla har ett vackert mönster. Ca. 275 kr.

den här fina paletten från the body shop kommer jag använda både under försommaren och i höst
Paint in Colour från The Body Shop kommer jag förmodligen använda flitigt både nu under försommaren men även i höst. Ett kap!

Happy Go Lash mascara från The Body Shop – en söt dosa vars innehåll ska vara 99 % från naturligt ursprung. Jag tycker att det är en bra vardagsmascara. Ca. 195 kr.

Color Sensational Lipstick i Mauve for Me från Maybelline New York – mjukt och krämigt läppstift med fint pigment. Ca. 119 kr.

makeup till försommaren
Här ser du alla mina produkttips inför försommaren.

Color Sensational Shine Compulsion Lipstick i Baddest Beige från Maybelline New York – ett glansigt och härligt läppstift i en färg som passar väldigt många och som dessutom ger fukt. Ca. 119 kr.

Nail Polish 590 från Depend – en babyrosa nyans på nagellack som funkar nästan jämt. Ca. 25 kr.

City Bronzer från Maybelline New York – matt bronspuder i en liten och smidig dosa perfekt för resa. Ca. 149 kr.

It Takes A West Village från Essie – fin nyans som tyvärr har utgått men har du tur kan du nog lyckas hitta ett i mindre butik. Ca. 129 kr.

Bronzing Powder från IsaDora – det här måste vara ett av Sveriges mest sålda bronspuder? Ger en fräsch look och kommer i en väl tilltagen storlek – 20 g. Ca. 189 kr.