Maria Montazami för Make up Store

Det är dags för Maria Montazami att lansera läppstift för Make up store igen. Den här gången kommer det en variant på det tidigare beiga. Det nya har mer lyster i sig och blir förmodligen lite lättare på. Men det kommer också ett nytt läppstift i ljusrosa och en ny läppenna som passar till båda stiften. Jag ska prova och försöka lägga upp dem i dagarna!

I samband med detta hade Bindefeld och Make up Store ett pressmöte igår och Maria Montazami var så klart på plats. Vilken donna! Hon är ju helt underbar! Charmig, ödmjuk, rolig och känns så där godhjärtad rakt igenom. Det var trångt i salen då vi var väldigt många som hade släpat oss dit. Och det var det värt!

Maria berättade bland annat att hon har läppstiftet lite överallt i sitt hus. Bland annat en rad med stift på en hylla ovanför sin dator. Så hon kan lägga på lite om hon ville känna sig fin när hon bloggar. Sjukt kul tycker jag! Hon har också läppstift i bilen om hon skulle behöva bättra på lite. Hennes favoritprodukt är annars ett transparent puder i fast form från Make up Store. Hon berättade också att de största skönhetsmisstagen enligt henne är när någon använt för mörk foundation eller för mycket rouge.

Om man köper båda läppstiften och läppennan så får man en sådan här tjusig liten väska.

När hon fick frågan vad hon gör om tio år svarade hon att hon ännu är gift och sätter familjen först. Hon hoppas att hennes barn har studerat och kanske gift sig. Men hon tror inte att hon kommer vara offentlig person om tio år. Max i fyra år till. Vad tror ni? Hon är helt förtjusande så jag hoppas att hon sprider glädje i offentligheten i några år till minst!