May the force be with you!

Du har nog inte missat att en ny Star Wars-film är på väg, Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Jag är inget fan av Star Wars. Men jag är ett fan av makeup. I samband med den nya filmen har Star Wars och Max Factor ett kul samarbete – en makeupkollektion inspirerad av filmen.

Star Wars har så sjukt många fans så jag tror att den här kan bli en hit.

Kollektionen har sex looker skapade av fantastiska Pat McGrath, en av mina favoritermakeupartister. Tanken är att varje look har en mörk och en ljus sida.

Droid 5 Stormtrooper3 Max Factor Star Wars Jedi Key Visual

Jag älskar look nummer 4 – Jedi. Det ska vara en tolkning av huvudkaraktären Rey i den nya filmen. Konturering och jordiga skuggar upp till ögonbrynet. Grymt snyggt!

Det är bara tre limiterade produkter i kollektioner. Lite snålt tycker jag. Men de som finns är fina! Det består av två läppstift och en mascara. Det guldfärgade läppstiftet är riktigt fint. Jag är inte förtjust i doften, men färgen är vacker.

Jag tycker att det här är ett väldigt roligt samarbete! Det är kreativt, spännande och inspirerande. Jag hoppas på mer sånt här i framtiden.

Max Factor Star Wars Collection Limited Editions Max Factor Star Wars Dark Berry Open Limited Edition Colour Elixir Lipstick Max Factor Star Wars Gold Open Limited Edition Colour Elixir Lipstick