Maybelline Baby Lips Balm & Blush

Det färgade ceratet Baby Lips från Maybelline har blivit otroligt populära, speciellt bland yngre tjejer. Min lilla systerdotter pratar ofta om dem.

Maybelline Balm & Blush elinfagerberg.se

Men nu har en uppdatering lanserats – Baby Lips Balm & Blush. Produkten är multifunktionell och går att använda både på kinder och läppar. Den ger en lätt och skir färg som är transparent och passar utmärkt till kinderna för att ge färg och glow.

Det är fem olika nyanser som släpps. De går från ljusrosa, persikorosa, ceriserosa och bärigt rött till mjuk brons. Formen är gulligt bullig och smidig att ha i handväskan.

Baby lips maybelline elinfagerberg.se maybelline baby lips laxrosa elinfagerg.seInnocent Peach är fint persikorosa och passar många. Hur den blir på läpparna är väldigt individuellt eftersom din egna läppfärg lyser igenom den transparenta färgen. På handen har jag strykt produkten två gånger.  

Jag har tyvärr ingen vidare koll på ingredienserna. Maybelline lovar återfuktning upp till 8 timmar. Det kan jag inte uttala mig om. De är rätt lätta i konsistensen och när det är så här kallt behöver du förmodligen ett fetare cerat. Men de känns sköna på läpparna och kan vara ett bra komplement till ditt vanliga cerat och krämrouge. Jag kan tänka mig att de kommer vara grymma när våren kikar fram. Från 69kr/st.