Men luktar den blod och sperma?

Ryktena om Lady Gagas nya parfym har gått varma den senaste tiden. Ryktet om att den ska lukta blod och sperma har förmodligen varit det absolut äckligaste. Det stämde inte som tur är!

I morse var jag på ett tjusigt event på Åhléns för att känna på den nya doften. Vi var en drös med bloggare, redaktörer och skribenter som hade samlats innan varuhuset öppnades, för att få en presentation av artisten och parfymen.

Längst ner till höger på första bilden kan ni se ett gäng Gagafans som köar långt innan varuhuset öppnas. På den andra ser ni några av mina fina kollegor. 

Sverige är ett av de första länderna i världen som börja sälja parfymen och Åhléns City är först ut. Flaskan har en dramatisk utformning i svart med en guldfärgad klo som lock. Vätskan i sig är också dramatisk, då den är svart innan den övergår till transparent, när den landar på huden. Men doften är inte lika dramatisk. Om flaskan är som Lady Gaga så känns doften mer som hennes fans. Ung, kommersiell och ganska söt.

Några av doftnoterna är bland annat belladonna, aprikos, honung, pion och tigerorkide. Den är inte direkt spännande, som jag hade förväntat mig. Men den är god! På mig blir den bäst efter någon timme, då hjärtnoterna kommer fram ordentligt.

Visst är det en fin flaska? Den här bilden är fotad av fina Tina.